Privacy Policies

  • PRIVACYVERKLARING

    Deze pagina heeft tot doel u te informeren over hoe Working Parents Desk (een label van de Opvoeddesk B.V.) omgaat met het verwerken van uw persoonsgegevens.

    Rechten over hoe met het verwerken van persoonsgegevens dient te worden omgegaan, kunnen worden ontleend aan de Wet bescherming persoonsgegevens. Voor algemene informatie over de Wet Bescherming Persoonsgegevens en het aanvragen van een brochure kunt u terecht bij de Infolijn van Postbus 51.
    Deze informatielijn is te bereiken op het gratis telefoonnummer 0800-8051.

    Hoe gaat Working Parents Desk met persoonsgegevens om?
    Alle verkregen persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Working Parents Desk handelt voor wat de Persoonsgegevens betreft tevens in overeenstemming met de beroepscode voor psychologen van het Nederland Instituut van Psychologen (NIP) en de beroepscode van de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO). Daar waar persoonsgegevens worden verwerkt, staat vermeld welke gegevens voor welke doeleinden worden gebruikt. De persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn afgegeven.

    Verzameling en verwerking van persoonsgegevens
    Working Parents Desk verzamelt verschillende persoonsgegevens, met als doel om:
    Met u als opdrachtgever of deelnemer te kunnen communiceren, bijvoorbeeld om te kunnen voldoen aan uw informatie- of offerte verzoeken.
    De overeengekomen dienst (zoals een cursus of studiedag) uit te kunnen voeren.
    Bewerkingen te doen die samenhangen met de bedrijfsvoering van Working Parents Desk .

    Veiligheid van gegevensverwerking via internet
    Ondanks dat Working Parents Desk alle mogelijke beveiligingsmaatregelen heeft genomen en zal nemen, zijn aan de verwerking van persoonsgegevens via het internet risico’s verbonden die inherent zijn aan het internetgebruik in het maatschappelijke verkeer. De formulieren worden verstuurd via een beveiligde verbinding (https).

    Statistieken
    Working Parents Desk maakt gebruik van het statistiekenprogramma Google Analytics. Statistieken geven relevante informatie over de bezoekers van de website, zoals de meest gevraagde pagina’s. Deze informatie is geanonimiseerd. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en/of om meer gerichte informatie op de site te zetten.

    Gebruik van Cookies
    Een andere methode die veel op internet wordt gebruikt om de werking van internetpagina’s te verbeteren, is het gebruik maken van zogenaamde (tijdelijke of permanente) “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de bezochte internetpagina op de computer van een bezoeker worden geplaatst. Hierin kunnen bijvoorbeeld de voorkeuren van een bezoeker worden vastgelegd. De internetpagina kan bij een volgend bezoek automatisch aan deze voorkeuren worden aangepast. U kunt in uw browser het gebruik van cookies uitzetten. Lees hier ons cookiebeleid.

    Wijzigingen
    Working Parents Desk behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor het privacy beleid van de Working Parents Desk .

    N.B. Rechten over hoe met het verwerken van persoonsgegevens dient te worden omgegaan, kunnen worden ontleend aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

  • Cookies Policy

    Working Parents Desk  wil graag dat je de website www.workingparentsdesk.nl optimaal kunt gebruiken. Daar zijn cookies voor nodig. Op deze pagina lees je precies hoe, waarom en wanneer cookies worden gebruikt

    Wat zijn cookies?
    Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die jouw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt als je een website bezoekt. Cookies maken het bezoek aan de website van de Working Parents Desk gebruiksvriendelijker.

    Waarom gebruikt Working Parents Desk cookies?
    Wij maken gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dankzij cookies krijg je relevante informatie en kunnen wij onze website gebruiksvriendelijker maken. De cookies die Working Parents Desk gebruikt bewaren geen naam en adresgegevens, alleen gegevens betreffende je gebruik van onze website worden opgeslagen (bezochte pagina’s, technische details en ip-adres). Deze gegevens dienen voor analyse van het websitebezoek, zodat wij onze website kunnen optimaliseren en je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met deze informatie om. De informatie en aanbiedingen die je ontvangt, komen dan ook uitsluitend van Working Parents Desk.  Lees hierons privacybeleid.

    Wat gebeurt er als cookies uitgezet worden?
    Als je je cookies uitzet kunnen wij je op basis van jouw interesse niet op de hoogte houden van specifieke cursusinformatie. En hebben wij minder inzicht in het websitegebruik, zodat wij deze niet kunnen optimaliseren om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn.

    Afmelden cookies
    Wil je toch liever geen gebruik maken van cookies dan kun je deze op elk gewenst moment uitzetten of verwijderen via je browser.

Top